keskiviikko 13. marraskuuta 2013

~blah blah blah...


... sekä synkkä ja ikävä marraskuu



Pertta ja Nemi, tutun koirat olivat hoidossa tiistai-torstai. Mukavaa oli vaikkakin piti muistutella käytöstapoja sekä muutenkin käyttäytymiseen puuttua. Haukkuvat sisällä josta ei tykätty, hihnassa rempo mutta alko sujumaan harjoittelun jälkeen paaaljon paremmin, onneks ! :)



Sitten eilen kävin liikuttelemassa Ellin. Elliltä puuttui oike etukenkä joten mentiin säkkärille jossa pehmeä pohja. Noh pitkästä aikaa laitoin tammalle 'normaalin' satulan ja lähdettiin töihin. Selkään nousu onnistui muutaman yrityksen ja ärähtämisen jälkeen. Ihan aluks ajattelin että olisin mennyt niitylle mutta urat oli niin mutaista ja liukasta niin kävelin  vain alkulämmittelyjä siinä ja siirryin sänkipellolle. 
Pellolla Elli reipastui. Ravia nostaessa ei meinannut jalka alkaa liikkumaan ja käskin useamman kerran ja Elli siinä vänkäili vastaan. Ravi tuntui oudolta. Se oli kamalan pientä ja töksähtelevää. Tein useita käynti-ravi siirtymisiä jos se olisi auttanut mutta ei. Elli ei kuitenkaan jalkoja ontunut mutta uskon että arkoi kengätöntä jalkaa sen verran. Noh, ravilla Elli koitti useasti nostaa laukalle ja muutaman kerran nostinkin laukalle. Laukkakin oli hieman hassu, mutta ravia parempi. 



Ajattelin jospa olisi helpompi maastakäsin liikuttaa Elli. Menin talliin ja otin satulan poies, hain juoksutusliinan ja mentiin niitylle. Aluks juoksutin tammaa liinassa kumpaakin suuntaan ja sen jälkeen päästin Ellin juoksemaan itsekseen. Energiaa löytyi ja tammasta näki että se nautti juosta :) Nätisti antoi lopuksi kiinni !



muutamia kuvia otin ja osa on vähän vähemmän edustavia..
kuvaavat kyllä hyvin tammaa ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti