tiistai 1. lokakuuta 2013

~ sano mitä varot, varo mitä sanot ...


... no sanot mitä sattuu, se sattuu mitä sanot

vai miten meneekään... :)

Elikkäs oot eksyny lueskelemaan jotenki tätä miun uutta blogiini jonka alottelen vasta pikkuhiljaa oikeestaan :) Ajahtelin nyt vähän tässä kertoo alkuunsa mitä luvassa ja mihin tahtiin... Ajattelin myös vähän kertoa ittestäni ja blogissa esiintymään tulevista elikoista :)

Tää blogi on tarkotettu oikeestaan vaan miun oaks iloks ja kirjottelen kun jaksan ja koen aiheelliseksi rustata jotakin. Ei siis tule olemaan mittään päivittäistä tarinointia ja tuskin mittään kovin pitkiä tai kummosia kirjotuksiakaan :/ 

Miä olen siis Hollolasta kotosin oleva tyttö. Täytän tänään 17, joten vuosimallia -96 olen. Luonteeltani voisin sannoo et oon laiskahko, luotettava ja itsepäinen ihminen.. en siis kovasti voi itseeni mennä kehuskelemaan... Miulla on puolpitkät/-pitkät hiukset joita värjään ruskeaksi, oikee väri melkein blondi :)
Miulla on sini-vihreen-harmaat silmät joissa välillä näyy keltaistakin, se vaihtelee.
En ole kuin vähän reilu 162 senttinen nökö.. :D Harrastan ratsastusta ja jos sitä voisi sanoa niin ehkä lenkkeilyäkin.. ainakin koitan parhaani mukaan käydä juoksemassa.
Olen harrastanut tanssia 2,5 vuotta mutta lopetin sen viimekaudella, harmittaa suuresti :/ Vuokraan erästä lv tammaa, Elliä :) Ellistä kerron enemmän myöhemmin ja omalla sivullaan 'Elli' jos jotakin kiinnostaa 



Omistan kaksi kääpiöluppaa ja niistä voin kertoa pikkuisen.
Minulla on siis kaksi kania. Kumpikin on rodultaan kääpiöluppia ja toinen tyttä, toinen poika.
Luca on vähän yli 3v herrasmies joka viihtyy omissa oloissaan hyvin. Ukkeli on todella kiltti ja rauhallinen.
Passion, tämä 2,5vuotias naikkonen.. se on puhtia ja menoa täynnä oleva pirpana.


lissää kerron itsestäni myöhemmin, ehkä 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti