torstai 17. lokakuuta 2013

~ kuin karhuemo pentujaan ja luoja luomiaan ...

... minä sinua vaan


Olin vimme torstaina tai perjantaina liikuttelemassa Elliä ja piti aiemmin jo tänne kirjotella, mutta se on vähän unohtunut :/ Noh... jospa kerron nyt
Elikkäs laittelin Ellin siinä kuntoon ja taas päädyin lännenpenkkiin kuten tavallisesti :) Pihassa nousin satulaan pienen tappelun ja erimielisyyksien jälkeen. Elli seisoi käskettyä hyvin paikallaan(taas, onneksi). Huomaa selekeää kehitystä selkään nousemisessa joka on harjoituksen alla ! :) Hyvä !

Lähdettiin maastoilemaan taas Voistion lenkkiä. Alkumatkalla takaa tuli linja-auto jonka pihahdusta Elli säikähti. Mäessä ennenkuin autotieltä päästään rauhallisemmalle tielle oli tulossa takaa suuri rekka mutta kuski oli ystävällinen ja hidasti mäen alle että päästiin Ellin kanssa hiekkatielle pois edestä. Rekkaa Elli vilkuili ja vähän pelkäsi vaikka se ei ohi edes yrittänyt. Rekassa oli myös perävaunu joten kokoa löytyi. 
Päästiin helpolla, kiitos mukavan kuskin !




Noh lenkki oli reipas ja laukat nous maastossa hienosti ja se pysyi hyvin yllä. Elli oli energinen ja se kuunteli hienosti. Kokeilin huvikseni kuinka Elli kuuntelee pelkkää istuntaa maastossa ja ylätyin positiivisesti tammasta. Pelkän istunnan avulla pystyimme vaihtamaan helposti tienpuolta kumpaakin suuntaan ! :)

Maaston jälkeen poikettiin viellä pellolle laukkailemaan ja loppukäynnit kävelemään. Elli muuttui täysin pellolla ja painoi ohjalle lähes kokoajan. Elli haki kokoajan laukkaa vaikka en sitä pyytänyt, luultavasti oli helpompi liikkua pitkässä heinässä laukaten. Kun pyysin laukkaa niin Elli päättikin mennä vähän lujempaa ja pidemmän ympyrän kautta, noh eipä se sitten toiminut. Otin uudelleen ja uudelleen siihen saakka että sain muutaman onnistuneen noston ja hallitun kierroksen. Sitten viellä ravissa hallitut kierrokset, ilman että nostaa laukalle. Lopulta Elli totteli ja malttoi.. Jokatapauksessa olin tyytyväinen tammaan :)


kuvat toissa ratsastus kerralta, mutta ei sattunut muita olemaan
© Janita

Perjantaina? leivoin mano-jogurttikakun ! :)
namnam, oli hyvää c:
harvoin mitään leivon mutta nyt oli aikaa ja teki mieli tehdä jotaki hyvää !
tuon ohjeen mukaan tein, paitsi muutin maustamattoman tuorejuuston maustamattomaksi jogurtiksi ja 
hyvä tuli silti :) Kannattaa kokeilla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti